Termene si conditii

Termenele si conditiile de utilizare a portalului TuristRomania.ro, proprietate Alga Cristi SRL (denumite in continuare "Termene si Conditii") stabilesc care sunt conditiile in care orice persoana poate vizita ori accesa portalul ori poate utiliza serviciile oferite prin intermediul portalului si are valoarea unei conventii incheiate intre portalul TuristRomania.ro,proprietar Alga Cristi SRL in calitatea sa de detinator si administrator al portalului si de furnizor al serviciilor si orice persoana care viziteaza ori acceseaza portalul sau care doreste sa utilizeze in orice mod sau utilizeaza efectiv serviciile portalului TuristRomania.ro.

Neacceptarea acestor Termene si Conditii ori a oricarei prevederi din acestea atrage obligatia persoanei respective de a inceta de indata accesarea portalului, iar accesarea sau vizitarea in continuare a portalului, a oricarei pagini din acesta sau utilizarea serviciilor TuristRomania.ro, precum si a oricarui component al acestora constituie o acceptare in intregime si neconditionata a Termenelor si Conditiilor si a oricarei prevederi din acestea.

Materialele si informatii de pe portal

Zona portalului rezervata pentru unitati de cazare, agentii de turism, restaurante, particulari este pusa la dispozitie de catre TuristRomania.ro pentru a permite publicarea de informatii referitoare la respectivele unitati enumerate mai sus. TuristRomania.ro primeste aceste informatii direct de la managerii structurilor de cazare sau le selectioneza si extrage de pe site-uri publice si nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul si acuratetea informatiilor publicate. Informatiile publicate pe acest portal pot contine uneori informatii inexacte sau erori de orice alta natura. Periodic, informatiile si aspectul site-ului pot suferi modificari. Continutul, design-ul, elementele de grafica ale portalului, inclusiv dar fara a se limita la acestea, tot continutul in format text, precum si sursele tehnice ale tuturor serviciilor si facilitatilor prezente si viitoare, sursele paginilor dar si orice alt material, transmis sub orice forma de catre utilizatori apartin TuristRomania.ro (Alga Cristi SRL) si reprezinta continutul portalului. Continutul portalului, indiferent de zona in care se afla in portal si indeferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Orice utilizare a continutului portalului de catre terte persoane in alte scopuri decat cel personal, se poate face numai cu acordul scris, al TuristRomania.ro.
Este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata, facuta pe un site de internet sau in alta parte a continutului portalului sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal si necomercial.

Limitarea raspunderii

TuristRomania.ro nu isi asuma raspunderea si nu garanteaza implicit sau expres, pentru continutul de pe portal, pentru continutul oferit de partenerii sai sau de utilizatorii portalului. TuristRomania.ro nu este responsabil pentru inadvertente, erori sau omisiuni in cadrul informatiilor furnizate de catre partenerii comerciali ai TuristRomania.ro sau de catre utilizatori precum si pentru corectitudinea si exactitatea acestor informatii. In mod expres, utilizatorii portalului sunt de acord sa exonereze de raspundere pe TuristRomania.ro pentru orice actiune judiciara sau extrajudiciara, care provine ca urmare a utilizarii incorecte sau frauduloase a portalului. Pentru caz de forta majora, TuristRomania.ro sau angajatii, sunt exonerati total de raspundere. Utilizatorii sunt de acord sa protejeze si sa asigure pe TuristRomania.ro sau pe angajati, impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, pierderi, daune, costuri, cheltuieli de judecata, decizii, amenzi sau alte obligatii rezultate din orice alta actiune a utilizatorului in legatura cu utilizarea serviciilor TuristRomania.ro, proprietate Alga Cristi SRL

Modificarea Termenelor si Conditiilor

TuristRomania.ro are dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile din Termene si Conditii sau Termenele si Conditiile in intregime, fara nici o notificare prealabila si fara a fi obligata sa indeplineasca vreo alta formalitate fata de utilizatori. Orice modificare este acceptata deplin si neconditionat de catre utilizatorii portalului prin simpla utilizare sau accesare a oricarei facilitati oferite de portal sau de serviciileTuristRomania.ro ori prin accesarea portalului, intervenita oricand dupa operarea modificarii, iar neacceptarea oricarei modificari atrage obligatia respectivului utilizator de a inceta de indata accesarea portalului sau utilizarea in orice mod al portalului TuristRomania.ro, proprietatea Alga Cristi SRL

Litigii

Drepturile si obligatiile utilizatorilor portalului, prevazute de Termene si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produc Termenele si Conditiile vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare. Orice litigiu va fi solutionat pe cale amiabila. In caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul va fi solutionat de catre instantele judecatoresti din Romania.

Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Utilizand aceste servicii, acceptati modul in care utilizam cookie-urile. Aflati mai multe