Politica de confidentialitate

Alga Cristi SRL denumita mai departe Alga Cristi SRL, in calitate de autor, proprietar, administrator al www.turistromania.ro, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest site in vederea efectuarii de rezervari on-line.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, Alga Cristi SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Alga Cristi SRL se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale furnizate de dumneavoastra prin intermediul site-ului www.turistromania.ro, prin efectuarea de rezervari, prin completarea formularelor din cadrul site-ului etc, asa cum prevad dispozitiile Legii 677/2001 cu modificarile ulterioare privind protectia datelor personale.

Drepturi

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, persoanele inregistrate, in caliatate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi:

  • dreptul la informare (art.12)
  • dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13);
  • dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal (art.14);
  • dreptul de opozitie (art.15);
  • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17);
  • dreptul de a se adresa justitiei (art.18).
Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamintul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de Alga Cristi SRL in conformitate cu scopurile mentionate mai jos.

Daca nu doriti ca datele dumneavoastra sa fie colectate va rugam sa nu ni le furnizati.
Daca doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie actualizate sau scoase din baza de date, ne puteti notifica oricand acest lucru la urmatoarea adresa: contact@turistromania.ro.

Scopul colectarii datelor

Atunci cand ne furnizati datele cu caracter personal, Alga Cristi SRL le poate utiliza in urmatoarele scopuri declarate, daca nu se specifica in alt fel:

  • pentru a ne asigura ca pagina de web este relevanta pentru nevoile dumneavoastra;
  • pentru a va confirma serviciile pe care le-ati achizitionat in sistem on-line si a va furniza informatii suplimentare cu privire la aceste servicii;
  • transmiterii de oferte, mesaje publicitare si de marketing;
  • informatii despre promotii prin SMS, email, sau alte mijloace de comunicare cu privire la serviciile oferite de catre site-ul www.turistomania.ro sau de catre unitatile partenere;
  • transmiterea datelor cu caracter personal necesare pentru efectuarea rezervarii unitatilor partenere;
Atunci cind Alga Cristi SRL este solicitat sa furnizeze date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare indeplinirii stricte a obiectului solicitarii.

Colectarea de date cu caracter personal

Colectarea de date cu caracter personal pe site-ul www.turistromania.ro implica:

  • efectuarea de rezervari on-line pe site-ul www.turistromania.ro;
  • datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamantul dumneavoastra in caz de litigi/dispute privind fraudele, institutiilor abilitate.

Utilizarea datelor statistice si a datelor anonime

Alga Cristi SRL poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate in urma prelucrarii in urmatoarele scopuri:

  • realizarii de rapoarte / analize;
  • realizarii de informari in scopuri proprii;
  • publicarii, promovarii, ofertarii serviciilor oferite de Alga Cristi SRL

Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Utilizand aceste servicii, acceptati modul in care utilizam cookie-urile. Aflati mai multe