Ultimele unitati vizitate

Atractii turistice in zona din Slanic Prahova

Adauga la favorite

Minele de sare
Statiunea Slanic Prahova este recunoscuta pentru minele sale de sare, Salina Veche si Salina Noua. In vreme ce în Salina Noua se extrage în continuare sare, mina veche Salina Veche este în prezent deschisa publicului larg, fiind folosita ca loc de agrement. De asemenea, in una dintre incaperile separate ale Salinei Vechi, se desfasoara anual Campionatele Mondiale de Aeromodelism.

Lacurile sarate
O alta atractie turistica in Slanic o reprezinta lacurile sarate (Baia Baciului, Baia Rosie, Lacul Verde). Avand o concentratie mare de sare, aceste lacuri sunt folosite pentru diverse tratamente.

Manastirea Crasna
Crasna este o localitate situata in apropierea Slanicului.Traseul spre Schitul Crasna dureaza intre 2,5 ore si 3 ore si trece prin Grosani, satul Schiulesti si Valea Crasnei. Intoarcerea se poate face si pe drumul forestier spre Maneciu Ungureni.

Muntele Verde
Muntele Verde, numit si Piatra Verde, este rezultat prin consolidarea in timp a cenusei vulcanice geologic dispusa in strate cu suprafete plane perfect dezvoltate.

Trimis de:
Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Utilizand aceste servicii, acceptati modul in care utilizam cookie-urile. Aflati mai multe